Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rp ,te sprawy. Kupno postaci za Rp

Camo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Chcialbym kupic jakiegos championa, ale jest jeden problem. Kupuje teraz runy i wolałbym kupic za RP, bo nie ukrywam mam za co ... I moje pytanie jest takie czy oplaca sie kupic Eza za RP czy poczekac na jakąś inną postac w promocji. Dam +.

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

Kupuj co chcesz, ale wg mnie lepiej jest nazbierac na postac i kupic sobie do niej skina niz wydawac realną kasę. A co do promocji, to sie nigdy nie doczekasz ;)

Opublikowano

Skiny mi nie potrzebne. Dodają tylko wygląd, a granie cały czas tymi 25 postaciami jest już nudne :(

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

Skiny mi nie potrzebne. Dodają tylko wygląd, a granie cały czas tymi 25 postaciami jest już nudne :(

Twoj sposob myslenia jest na krotka mete,potem bedziesz zalowal ze nie kupiles skinow tylko postacie(to samo mialem jak kupilem gravesa za rp)

Ale jak chcesz to kupuj,osobiscie juz bym poczekal na inna promocje :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Twoj sposob myslenia jest na krotka mete,potem bedziesz zalowal ze nie kupiles skinow tylko postacie(to samo mialem jak kupilem gravesa za rp)

Ale jak chcesz to kupuj,osobiscie juz bym poczekal na inna promocje :)

Jasne, skin Ci dodaje +10 do zajebistości :F

@Temat: Jak ci się podoba Ez, to kupuj go dopóki jest w przecenie. (chodź imo są dużo lepsze picki niż on)

Opublikowano

Nie kupuj skinów, wg mnie lepiej championy.

Polecam Ci zrobić tak:

patrzeć propocje i spróbować zagrać tymi champami na PBE... i po prostu kupujesz jak Ci pasuje :))

poczekaj np. na fizza, czy inne mocne postacie...

Opublikowano

lul, ja zawsze kupuje postacie w przecenie za RP te droższe, jak skiny to tylko legendarne, co do eza lepiej kup dravena jak bd :<

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Ezreal jest świetnym ad carry, w tym momencie po buffie przed PFE jest bardzo mocny, wymaga trochę ogarnięcia, ale jak masz kasę i chcesz mieć postacie i runy w krótkim czasie, to wydawaj. do tego możesz kupować IP boosty dni/wygrane i runki będziesz miał jeszcze szybciej ;p

Opublikowano

tak jak powiedział @up, ezreal jest teraz jednym z lepszych ad carry, lecz bedziesz potrzebować ~10 meczy aby go w miare ogarnąć...

Jezeli masz zamiar kupować postacie za RP, to jak najbardziej warto, ale tylko w promo...

Opublikowano

dokładnie też go już kupiłem i czekam na kolejne promocje bo tak zamiast 1 champa mozna kupic 2 w tej samej cenie co jest oplacalne.

Opublikowano

Ja kiedy zaczynałem przygodę z LoLem wydałem początkowe 400 RP na... Annie! BA DUM TSS... Niestety to nie żart, do dzisiaj tego żałuję..:D Polecam kupywać postaci w przecenach, a za RP kupywać skiny lub boosty.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...